Kom je met de auto vanuit het noorden (A15/A325) via de Waalbrug naar Nijmegen voor je cursus of opleiding? Houd dan rekening met oponthoud. De brug wordt in 2018 en 2019  gerenoveerd. De verkeershinder duurt anderhalf jaar. Houd de website van Rijkswaterstaat en van anaarbeter.nl in de gaten om je route te plannen. Er zijn ook goede trein- en busverbinding met onze locaties in Nijmegen.

Tijdens de werkzaamheden zijn delen van de brug niet berijdbaar en moet het verkeer deels gebruik maken van S100/de Oversteek en de A50.

  • De brug wordt, uitgezonderd van weekend- en nachtafsluitingen, niet voor langere tijd volledig afgesloten.
  • Tijdens het werk blijft minimaal één rijstrook stad-inwaarts en stad-uitwaarts beschikbaar.
  • Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de renovatie de brug blijven gebruiken.
  • Tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten is de brug volledig opengesteld voor het verkeer.

Bus- en treinverbindingen
Station Heyendaal ligt op een kleine 10 minuten lopen van Groenewoudseweg 1. Vanaf het Centraal Station zijn er verschillende uitstekende busverbindingen. Halte Groenewoudseweg van (buslijn 5)  is 1 minuut  lopen van de hoofdingang van het gebouw.


De tachtig jaar oude Waalbrug krijgt een nieuw betonnen rijdek, de staalconstructie wordt versterkt en geschilderd en er komt een breed fietspad aan de Westzijde van de brug.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers