Webinar: Functiegericht voorschrijven

Marloes van Sloten gaat in gesprek met Thessa Segeren-Boetzkes, ucs verpleegkundige en met Marloes van Berkel, cursist bij de opleiding Urologie Continentie Stoma verpleegkundige (UCS). Tijdens dit gesprek vertelt Thessa je alle ins en outs over het project functiegericht voorschrijven. De afgelopen jaren heeft Thessa in samenwerking met het ministerie van VWS gewerkt aan dit grootschalige project. Wat heeft dit project voor de dagelijkse praktijk opgeleverd? Thessa vertelt alles over dit project en het bijbehorende PES+ document. Wist je dat functiegericht voorschrijven een van de onderwerpen is in onze opleiding tot UCS verpleegkundige? Uiteraard kun je tijdens onze webinar al je vragen stellen over de opleiding UCS verpleegkundige.

Wil je meer weten over functiegericht voorschrijven of over de opleiding UCS verpleegkundige neem dan deel aan onze webinar.

Datum: maandag 29 juni
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Microsoft teams
Kosten: deelname is gratis
Inschrijfformulier: onderaan de pagina

Over de sprekers:

Thessa Segeren-Boetzkens is UCS verpleegkundige in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Naast haar baan als UCS verpleegkundige is Thessa bestuurslid van de V&VN Continentie Verpleegkundigen en Verzorgenden. Vanuit haar rol als bestuurslid is ze betrokken geweest bij de werkgroep Kwaliteitskader continentiehulpmiddelen. Deze werkgroep is een initiatief van het ministerie van VWS.
Marloes van Sloten is coördinator bij HAN VDO. Zij heeft de opleidingen Urologie Continentie Stoma Verpleegkundige (UCS)en Logistiek Medewerker OKC onder haar hoede en is medecoördinator van de opleiding Maag Darm Lever verpleegkundige (MDL). Van oorsprong is Marloes operatieassistent en pedagoog, maar tegenwoordig geeft ze les bij de opleidingen van HAN VDO met het motto “ Lang leve het leren”.
Marloes van Berkel is sinds 2004 werkzaam als verpleegkundige bij een leverancier van medische hulpmiddelen. In 2016 heeft Marloes de opleiding continentieverpleegkundige afgerond aan het St. Antonius Ziekenhuis. Tijdens haar werk als continentieverpleegkundige begeleid Marloes cliënten die thuis wonen en voor het eerst continentiemateriaal willen bestellen. Om up-to-date te blijven en zich te verdiepen volgt ze de opleiding UCS. Tijdens de opleiding leer ik meer over mijn werkzaamheden en leer ik adviezen beter onderbouwen. Dit maakt me zeker in mijn werk.

 

Aanmeldformulier Webinar UCS

Partners

Agenda
  • Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: