Leren en ontwikkelen betekent zoeken en bewandelen van nieuwe paden. Uit je comfortzone stappen, het verlaten van bekende paden. Dit doe je soms alleen, maar vaak in samenwerking en altijd in interactie met je omgeving. Door kritisch te vragen en bevraagd te worden, te informeren en te analyseren.

Als gevolg van de transities, de drie grote decentralisaties, hebben professionals in zorg en welzijn te maken met een sterk veranderende omgeving. Leren en ontwikkelen ontstaat soms niet alleen meer vanuit een intrinsieke motivatie. Een goede voorbereiding op veranderende taken en ontwikkelen van jouw talenten is de uitdaging.

Leren en ontwikkelen bij HAN VDO

HAN VDO is onderdeel van zorg en welzijn. Zo voelen wij ons en vanuit die betrokkenheid voeren wij onze maatschappelijke opdracht uit. In onze rol als opleider, trainer en adviseur leveren wij een bijdrage aan de transitie van zorgen voor naar zorgen dat. Hierin staat de situatie en context van onze klanten centraal waarmee het geleerde meteen in de praktijk toe te passen is.
Aan de hand van leerprincipes creëren wij een beeld van een omgeving waarin leren en ontwikkelen van professionals tot stand komt. Hiermee expliciteren wij onze opvattingen over hoe werkenden kunnen leren in en van het werk, online en tijdens de contacturen.

Wil je weten wat leren en ontwikkelen voor jou betekent?

Neem dan contact op

2804000_han-vdo_infographic-visie-op-leren_2_outline

 

 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers