Geef je observatievermogen een boost tijdens de Inspiration Day over non-verbaal communiceren! Kom op 23 januari 2020 naar onze Inspiration Day_ Oog op sociaal werk en laat je inspireren.  

In het sociaal werk geven we veel aandacht aan verbale communicatie. Wat zegt de ander? Hoe is de toon? Hoe kiest de cliënt zijn woorden? Als sociaal werker let je op veel tegelijk. Er is zoveel informatie, dat het non-verbale vaak ondersneeuwt. Terwijl je zoveel leert van houding en gedrag. 

Programma Inspiration Day_ Oog op sociaal werk

Hoe heeft jouw houding effect op een gesprek? Weet jij wat kruispuntdenken is? Begrijp jij het nut van stilte? Laat je meenemen in de wereld van apen- en mensengedrag door Sarah Mutsaers van Apemanagement. Ga daarnaast aan de slag met de vorm van communicatie in een masterclass met Han Rottink en Manuela van den Beucken. Ontsnap uit de waan van de dag en laat je inspireren tijdens onze Inspiration Day op 23 januari 2020.  

Speciaal voor maatschappelijk werkers, agogen, GGZ-agogen, sociaal werkers, jeugdprofessionals en overige geïnteresseerden. Kijk samen naar praktijkvoorbeelden en creëer nieuwe inzichten door verschillende brillen op te zetten. Al met al: verdieping voor jouw dagelijkse praktijk! 

Bekijk het hele programma op de evenementenpagina en meld je aan.

Deelname is gratis en voor dit evenement is accreditatie in aanvraag bij SKJ en Registerplein.

Partners

Agenda
  • Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: