Hoe gespecialiseeerd ben jij?

Kom naar de Special Tea van de opleiding Urologie Continentie Stoma verpleegkundige (UCS) en de opleiding Maag Darm Lever verpleegkundige (MDL). Ontdek welke mogelijkheden er zijn om je te specialiseren als verpleegkundige.

Speciaal voor jou organiseren wij de Special Tea. Wij nodigen je daar graag voor uit. Onder het genot van een heerlijke high tea ga je in gesprek met (oud) UCS/MDLstudenten en schuif je aan bij hun presentaties over de implementatie van kwaliteitsverbeterprojecten. Je maakt kennis met de opleidingen en HAN VDO. De bijeenkomst is gratis en speciaal voor jou!

HAN VDO leidt je op tot verpleegkundige met een specialisatie op UCS-gebied en MDL-gebied en richt zich o.a. op klinisch redeneren, interventies, kwaliteitsverbetering en professionalisering. De opleidingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de beroepsverenigingen.

Wanneer
donderdag 18 januari 2018 van 16.30 uur – 19.30 uur UCS-verpleegkundige

donderdag 25 januari 2018 van 16.30 uur – 19.30 uur MDL-verpleegkundige

Voor wie
Verpleegkundigen

Kosten
Deelname is gratis

Locatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN VDO), Locatie Nijmegen, Groenewoudseweg 1

Aanmelden

Meer informatie

Wil je meer weten over de post-hbo-opleidingen UCS/MDL-verpleegkundige? Lees dan meer op de opleidingspaginaUCS / opleidingspaginaMDL of neem contact op met de opleidingscoördinator voor vragen en advies.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers