01-10- 2019
Hoge klanttevredenheid Cedeo voor HAN VDO

Een score van 100% klanttevredenheid voor onze maatwerktrajecten en een 99,4% score van Cedeo voor onze open opleidingen. Dit is een fantastisch resultaat voor HAN VDO waar we ontzettend trots op zijn!

De algemene trend is dat cursisten steeds kritischer worden. Opleidingsinstituten hebben moeite hun scores vast te houden. Over de gehele linie ziet Cedeo de scores gelijk blijven dan wel licht dalen. Onze post-hbo opleidingen, cursussen, trainingen en maatwerk zijn al vele jaren Cedeo-erkend, maar nog niet eerder scoorden we zo hoog bij hun klanttevredenheidsonderzoek. Een fantastische waardering voor ons werk. Dank aan onze cursisten en opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen in ons. Ook de komende periode zetten wij ons weer in om deze hoge klantwaardering vast te houden.

Bevindingen uit het rapport
Uit het rapport blijkt dat HAN VDO uitblinkt dankzij het meedenken en meebewegen met de klant, de flexibiliteit en de expertise van de opleiders. Daarnaast zijn de respondenten van mening dat de organisatie en administratie bij ons in goede handen is. De contacten verlopen soepel, afspraken worden nagekomen en alle informatie is op tijd bij de cursist. Daarnaast zijn we via de e-mail en telefoon goed bereikbaar. De kwaliteit van zowel maatwerk als open opleidingen alsmede de samenwerking wordt als positief tot zeer positief beoordeeld.

Graag delen we enkele mooie quotes uit het rapport:
“Uit alles komt professionaliteit naar voren, zowel van het instituut als de medewerkers.”
“Opleiders kunnen goed luisteren naar de klant en inspelen op signalen vanuit de cursusgroep.”
“De training sluit aan bij de mensen in het werkveld die daardoor het geleerde direct kunnen toepassen.”
“Ze zijn bereid om samen met je te kijken wat je nodig hebt en daarin te adviseren en mee te denken”.

Cedeo-erkenning: wat betekent dit?
Cedeo is een onafhankelijke certificerende organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Bij een hoge mate van tevredenheid bij deze inkopers over de verschillende stappen in onder andere het voor-, uitvoerings- en natraject èn indien het instituut voldoet aan de criteria kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid, ontvangt het opleidingsinstituut voor de periode van twee jaar het predikaat ‘Cedeo-erkend’.

Over HAN VDO
HAN VDO ondersteunt professionals in Zorg en Welzijn met een divers aanbod van post-hbo opleidingen, trainingen, cursussen, studiedagen en maattrajecten. Wil jij je verder ontwikkelen als professional of doorgroeien in je huidige functie? Bekijk ons volledige post-hbo aanbod op www.han.nl.

                   

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: