HAN VDO ondersteunt professionals in Zorg en Welzijn met leren èn ontwikkelen. Daar ligt onze passie en toegevoegde waarde voor het dagelijkse werk met cliënten, patiënten en kwetsbare burgers. Daar doen we het immers voor.

 

Ontdek waarom HAN VDO al meer dan 30 jaar speciaal voor Zorg en Welzijn is.

Maak kennis met ons

Het actuele aanbod van HAN VDO vind je op han.nl.
> Paramedisch
Verpleegkunde
Welzijn/social work
Duitstalig

Speciaal voor Zorg en Welzijn

In de rol van opleider, trainer en adviseur levert HAN VDO een bijdrage aan de transitie van zorgen voor naar zorgen dat. Dit doen wij met post-hbo-opleidingen, trainingen, cursussen en studiedagen. We ontwikkelen ook maatwerk leertrajecten en participeren in verschillende netwerken en leergemeenschappen.

We richten ons op professionals en organisaties in Zorg en Welzijn. Hierdoor maken wij specialisatie mogelijk. En dat waarderen deelnemers en klanten. Bij de ontwikkeling van onze leertrajecten zijn vele partners uit het werkveld betrokken. Onze medewerkers en docenten weten uitstekend de weg te vinden in uw specifieke domein. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij HAN VDO vind je geen standaard cursussen, maar leertrajecten waarmee je het verschil kunt maken in de praktijk. Een onvergetelijke leerervaring, speciaal voor jou ontwikkeld!

De feiten en cijfers van HAN VDO

Er staat een hogeschool achter

HAN VDO is onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences). Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Binnen de HAN verzorgt HAN VDO commercieel onderwijs voor het domein van zorg en welzijn en werkt voor/maakt deel uit van de Academie Mens en Maatschappij, Academie Gezondheid en Vitaliteit en Academie Paramedische Studies

 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: