De HAN heeft vanuit de regeling 2018 – 2019 honorering ontvangen voor 4 postdocposities, waaronder die van docent-onderzoeker Rianne van Boekel met de aanvraag ‘Pijn op één lijn’. Haar onderzoek richt zich op de vraag ‘Welke behandel- en patiëntgegevens ‘voorspellen’ welke patiënten acute of chronische postoperatieve pijn of complicaties na chirurgie ontwikkelen?’

Regieorgaan SIA financiert hbo-postdocprogramma’s van 2 jaar voor gepromoveerde docent-onderzoekers in het hbo. De postdocs werken voor 50% in het hbo-onderwijs en doen daarnaast voor 50% onderzoek.

Rianne van Boekel bevindt bevindt zich in de unieke positie waarin zij haar functie als docent en coördinator in bachelor, post-hbo en master van de HAN combineert met zowel een functie als onderzoeker en verpleegkundig pijnexpert aan het Radboudumc, als met een functie als voorzitter van de afdeling Pijnverpleegkundigen van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland. Ze is bij de HAN verbonden aan:


De HAN is de enige opleider in Nederland van (post-)hbo niveau opleidingen en cursussen op het thema pijn voor verpleegkundigen. Hierin wordt, evenals voor het onderzoek, nauw samengewerkt met het Radboud Expertisecentrum Pijn en Palliatieve Geneeskunde (REPPG).

Meer weten over de andere postdocs van de HAN?
drs. Annelies Peters 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers