HAN VDO nieuws

iag vluchteling familie
IAG-V: het wij-gevoel centraal

Gezinnen die naar Nederland vluchten hebben een behoorlijke klus te klaren. Het leren van een nieuwe taal, werk zoeken, mensen leren kennen. Maar ook het verwerken van traumatische ervaringen tijdens de vlucht of bij de migratie in Nederland. Voor gezinnen die tegen veel problemen aanlopen, heeft HAN VDO samen met YOIN en IAG jeugdhulp van entrea lindenhout, de opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling voor gezinnen met een vluchtverhaal (IAG-V) ontwikkeld.

voeding dietiek
Promotieproject levert nieuwe training ‘Dieetbegeleiding bij migranten’ op
congres berlijn palliatieve zorg
Els Verschuur geeft posterpresentaties op internationaal congres palliatieve zorg

Tijdens het World Congres of the European Association for Palliative Care in Berlijn, geeft onderzoeker Els Verschuur tweemaal een postpresentatie. Met de Rubrics wil ze de internationale gasten meer inzicht geven in kwaliteitsbevordering en –meting van zorgprofessionals. En de poster over de kwaliteitsstandaard in de thuiszorg geeft verzorgenden en verpleegkundigen meer houvast bij het geven van goede palliatieve zorg.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers