HAN VDO nieuws

congres berlijn palliatieve zorg
Els Verschuur geeft posterpresentaties op internationaal congres palliatieve zorg

Tijdens het World Congres of the European Association for Palliative Care in Berlijn, geeft onderzoeker Els Verschuur tweemaal een postpresentatie. Met de Rubrics wil ze de internationale gasten meer inzicht geven in kwaliteitsbevordering en –meting van zorgprofessionals. En de poster over de kwaliteitsstandaard in de thuiszorg geeft verzorgenden en verpleegkundigen meer houvast bij het geven van goede palliatieve zorg.

Florence Nightingale Fair: we zijn erbij

Op vrijdag 10 mei is de Florence Nightingale Fair, een evenement voor en door zorgprofessionals. Uiteraard zijn we erbij met een stand vol informatie over onze opleidingen. Ook hebben we een speciale winactie! Laat jouw badge scannen bij onze stand, like onze facebookpagina en maak kans op een VVV-bon! En als klap op de vuurpijl verzorgt onze trainer Jeanne Derks een lezing over ‘anders omgaan met borderline problematiek’. Hoe ga je om met het grillige gedrag van deze patiënen en cliënten?

Meer zelfvertrouwen in nieuwe rol dankzij leertraject

HAN VDO staat niet alleen bekend om interessante opleidingen en cursussen, we zijn ook actief met leertrajecten bij organisaties. Vorig jaar bereikte ons een vraagstuk over het verschuiven van taken in de jeugdzorg. Door ontwikkelingen bij de gemeente en de jeugdbescherming, kwamen taken op het gebied van signaleren en communiceren over veiligheid meer bij het sociaal team te liggen. Wat betekende dat voor de taken en vaardigheden van de teamleden?

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers