HAN VDO nieuws

Technisch thuiszorgverpleegkundigen ervaren online onderwijs

Door de coronacrisis maken we ook bij HAN VDO een snelle omslag naar online onderwijs. Een van onze HAN VDO-trainers is Irma Mosselman. Zij zet online onderwijs nu in bij cursisten van de post-hbo opleiding Technische thuiszorgverpleegkundige. Irma: “We hebben een digitaal leslokaal via Microsoft Teams gemaakt en verdelen de cursisten via zogenaamde kanalen in subgroepjes, waar ze aan de slag gaan met bijvoorbeeld intervisie en praktische opdrachten.”    

Inspiration Day: hulpverlening zonder woorden
lector bauke koekoek spreekt tijdens studiemiddag
Macht in de psychiatrie: machtsbalans en verbindende taal  

Als de bijna 100 bezoekers net een plek hebben gevonden, vraagt lector Bauke Koekkoek: “Willen jullie meedoen met een experiment? Mensen op rij 3 en 4: sta op!” Een paar minuten later zitten de bezoekers niet meer verspreid door de collegezaal, maar allemaal op de eerste rijen. “Wie voelt zich nou in de maling genomen?” vraagt Bauke. Een paar handen gaan de lucht in. “Met dit experiment heb ik mijn macht over jullie gebruikt.”

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers