Het is tijd voor herwaardering van de wijkverpleging! Daarom organiseren de V&VN en de NWG vandaag het Nationaal Congres van de Wijkverpleging: “De samenleving vraagt meer dan ooit om zorg in de eigen omgeving, terwijl het werk zwaarder wordt: weinig collega’s, veel (extra) uren, complexe zorgvragen”, schrijven de initiatiefnemers. “Soms lijkt het of de rest van Nederland niet ziet dat professionals in de wijkverpleging tot het uiterste gaan om te zorg te blijven garanderen.”

Motiverende gespreksvoering voor wijkverpleegkundigen
Onze expert op gebied van ouderenzorg Dionne Schellekens, geeft tijdens het congres een workshop aan wijkverpleegkundigen. Aan bod komen het bieden van de juiste zorg aan kwetsbare ouderen in de wijk en Motiverende Gespreksvoering. Want hoe kun je als zorgverlener met de beste intenties, mensen helpen die misschien niet geholpen willen worden? En hoe dring je door tot mensen die een ander beeld van hun gezondheid hebben dan de buitenwereld?

Wil je je als (wijk)verpleegkundige meer verdiepen in deze onderwerpen? Bekijk dan eens ons opleidingsaanbod op gebied van Motiverende Gespreksvoering. We bieden ook opleidingen aan (wijk)verpleegkundigen die zich willen specialiseren op gebeid van palliatieve zorg en gerontologie en geriatrie. Ons volledige cursus- en opleidingsaanbod op gebied van verpleegkunde vind je hier.

Meer weten over deze opleidingen en cursussen? Neem dan gerust contact op:
Opleider Dionne Schellekens
Opleidingscoördinator Marijke de Leeuw

Voor meer algemene informatie over ons en onze leertrajecten kun je terecht bij ons secretariaat.

 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers