In 2018 was de eerste editie van CONNECT2MOVE, the Active Learning Experience. Leren, experimenteren, creëren en verbinden stond centraal tijdens dit interactieve evenement. De deelnemers gingen aan de slag met actuele dilemma’s. We maakten een infographic met de leerpunten en de uitkomsten.

CONNECT2MOVE is een werkveldevent dat draait om verbindingen leggen in Active Learning Labs. Vanuit die verbinding werken de deelnemers aan nieuwe oplossingen op de complexe vraagstukken van de toekomst in de wereld van zorg, wonen, welzijn, onderwijs en sport. Alle medewerkers is gevraagd mensen uit hun netwerk uit te nodigen. Op deze manier komen mensen uit verschillende expertises samen en kunnen zij werken aan dilemma’s uit de praktijk.

Leerpunten CONNECT2MOVE

Vier dilemma’s uit de praktijk zijn tijdens 4 Active Learning Labs geconfronteerd met de kennis en ervaring van 80 aanwezigen uit praktijk, onderzoek en onderwijs. Zo was de vraag bij de lab ‘Netwerkleren’: kan jouw netwerk innovatieve antwoorden vinden op de vraagstukken van overmorgen? Leerpunten? Toon lef, begin klein en sta voor je professionaliteit. Bij ‘High Impact Learning’ speelde de vraag: hoe zorgen we dat studenten startbekwaam zijn, goede begeleiding krijgen en zich in de praktijk blijven ontwikkelen? Door het onderwijs samen vorm te geven, vraaggestuurd te werken en stageverwachtingen goed te bespreken met de student, onderwijs en werkveld.

Download hier de CONNECT2MOVE infographic

Meld je aan voor CONNECT2MOVE 2019

Op 17 mei 2019 is de tweede editie van CONNECT2MOVE. Ons thema dit jaar? Transformeren. Hoe ga je mee met nieuwe ontwikkelingen? Welke veranderingen zijn nodig in jouw organisatie? Welke samenwerkingsvormen brengen jouw nieuwe plannen op een hoger niveau?

Meld je nu aan

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers