Sociale innovatie gaat over het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Binnen de transformatie van het sociaal domein krijgen burgers, professionals en de overheid de taak om zich al werkend en lerend nieuwe rollen eigen te maken. Er ontstaan nieuwe verhoudingen: zelfsturende teams, zorgcoöperaties waarin burgers en professionals samenwerken of broedplaatsen waar burgers, studenten en professionals elkaar treffen.

HAN VDO participeert binnen Centre of Expertise Krachtige Kernen en de Zorgalliantie in verschillende innovatieve projecten. Via diverse lectoraten en de Werkplaats Sociaal Domein is HAN VDO tevens verbonden aan onderzoekstrajecten. HAN VDO heeft de professionals in huis die samen met u de innovatieopgave aan gaan.

Neem contact op

HAN VDO leertrajecten: Sociale innovatie

Er zijn geen leertrajecten gevonden voor deze expertise.

Projecten en netwerken

HAN VDO participeert binnen Centre of Expertise Krachtige Kernen en de Zorgalliantie in verschillende innovatieve projecten.

Onderzoek

Via diverse lectoraten en de Werkplaats Sociaal Domein is HAN VDO tevens verbonden aan onderzoekstrajecten.

Partners

Agenda
  • Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: