Er wordt veel gevraagd van professionals in het sociale domein: Omgaan met de transitie, de doelen van de gemeenten nastreven en de positie van burgers en cliënten bevorderen. Met de leertrajecten van HAN VDO is het welzijn van cliënten en burgers als uitgangspunt voor leren en verbeteren. Dat maakt het meteen toepasbaar in de praktijk.

 

HAN VDO leertrajecten: Social work

  • Post HBO
Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG)

Werk je als professional in de jeugd(gezondheids)zorg, kinder- en/of jongerenwerk of in het onderwijs? En wil je je verder ontwikkelen in de systeemgerichte benadering van leer- en opvoedingsvraagstukken, in functies als gezinsbegeleider of schoolmaatschappelijk werker? Volg dan de phbo-opleiding Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG)

  • Post HBO
Gezinsregisseur multiprobleemhuishoudens

Binnen gezinnen met meerdere problemen en/of zorgvragen is het van belang dat iemand regie voert op de complexe processen en met name binnen het hulpverlenersnetwerk. Met de opleiding Gezinsregisseur multiprobleemhuishoudens ontwikkel je je in deze coördinerende rol. Je ondersteunt jongeren, kinderen en hun ouders en je organiseert waar nodig specialistische hulp.

  • Post HBO
De Vakbekwame klantmanager (VAK)

We leven in een zich snel ontwikkelende maatschappij waarbij het ‘zorgen voor’ steeds meer wordt vervangen door een ‘zorgen dat’ (participatiemaatschappij). Dit betekent voor klantmanagers,   consulenten, adviseurs werkgeverspunt en job coaches dat aan hen aanvullende competenties worden gevraagd.

  • Post HBO
Casemanagement

Ben je als professional werkzaam in de (gezondheids)zorg sector en heb je te maken met burgers met een complexe meervoudige en/of langdurige hulpvraag? Verbeter dan je integrale bijdrage aan complexe hulpverlening door het volgen van de phbo-gecertificeerde opleiding Casemanagement bij HAN VDO.

  • Post HBO
Teamcoaching

Werk je als teamcoach of wil je als teamcoach aan de slag? Heb je als doel de samenwerking in teams te stimuleren? Zijn teamcoaching en teambuilding je belangrijke aandachtsgebieden? Volg dan de cursus Teamcoaching bij HAN VDO. Je verrijkt je kennis en reflecteert op je houding en vaardigheden.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: