Pijn is een belangrijk waarschuwingssignaal van het lichaam. De oorzaak kan divers zijn en de behandeling kent verschillende vormen. Deze complexiteit vraagt om een specialistische aanpak, zeker als het chronische pijn betreft.

HAN VDO helpt je hierbij. Met verschillende leertrajecten van hoge kwaliteit kun je je verder bekwamen in pijnbehandeling en bestrijding. Je wordt een echte professional die in de praktijk het verschil kan maken. Wil je meer hierover weten?

Neem contact op

HAN VDO leertrajecten: Pijnbestrijding

  • Post HBO
Medewerker Acute Pijn Service

Wil je als medewerker Acute Pijn Service je kennis en vaardigheden uitbreiden? Zoek je verdieping in je deskundigheid op het gebied van consultatie en advisering bij complexe pijnproblemen in de acute setting? Volg nu dan de specialisatie tot Medewerker Acute Pijn Service (APS) bij HAN VDO.

  • Post HBO
Pijnconsulent

Werk je minimaal 2 jaar als verpleegkundige of anesthesiemedewerker? Heb je hbo werk- en denkniveau? En heeft pijn jouw bijzondere interesse? Volg dan de opleiding Pijnconsulent bij HAN VDO.

  • Post HBO
Assistent Pijnbehandeling

Assisteer je bij pijnbehandeling en pijnbestrijding, bent je werkzaam als pijnverpleegkundige en wil je je technische en communicatieve vaardigheden om pijn te diagnosticeren en behandelen verder verbeteren? Volg de cursus Assistent Pijnbehandeling bij HAN VDO.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: