Wil je aan de slag in het peri-operatieve domein? Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van het aandachtsgebied en specialisme.

HAN VDO leertrajecten: Peri operatief domein

  • Post HBO
Logistiek medewerker OKC

Werk je als CSA (Centrale Sterilisatie Assistent) of mbo3-verzorgende? Volg de opleiding Logistiek medewerker OKC en leer de benodigde beroepsvaardigheden om als een professionele logistiek medewerker op de operatieafdeling te functioneren.

  • Duaal
Operatieassistent en anesthesiemedewerker

Studeren aan de HAN én werken op een operatiekamercomplex. Aan de slag in een verantwoordelijke baan, waarbij jij de opgedane theoretische kennis direct zo zelfstandig mogelijk toepast op de werkvloer. Ontdek deze duale inservice beroepsopleiding van de HAN voor een medisch-assisterend beroep. Kies tussen de beroepen operatieassistent of anesthesiemedewerker.

  • Post HBO
Transferverpleegkundige

Door de snelle ontwikkeling van de functie transferverpleegkundige is verdere professionalisering nodig. Spring hier nu op in met deze succesvolle opleiding van HAN VDO!

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: