Zorgdragen voor kwaliteit van leven in de laatste levensfase en waardig levenseinde. Palliatieve zorg is onderdeel van de reguliere zorgverlening, maar kent een aantal bijzondere aspecten. Hoe behoudt de patiënt de regie over de laatste fase van het leven en welke rol nemen naasten, mantelzorgers en zorgverleners in?

HAN VDO heeft voor professionals die zich met palliatieve zorg bezighouden of daarin willen specialiseren, specifieke leertrajecten ontworpen. Verdiepend qua karakter en concreet om direct in de praktijk toe te passen. Wil je meer hierover weten?

Neem contact op

HAN VDO leertrajecten: Palliatieve zorg

De leertrajecten Palliatieve zorg worden door de deelnemers gewaardeerd met een:
9

Er zijn geen leertrajecten gevonden voor deze expertise.

Landelijke ontwikkelingen

Wil je meer informatie over de landelijke ontwikkelingen op het gebied van Palliatieve zorg? Bezoek dan het dossier Palliatieve zorg. Daar tref je de actualiteiten, geldende richtlijnen en andere informatiebronnen. Ga naar het dossier Palliatieve zorg

Netwerk Palliatieve zorg

HAN VDO ondersteunt het Netwerk Palliatieve Zorg Zuid Gelderland. Samen met het Radboudumc, regionale netwerken, patiënten en vrijwilligersorganisaties krijgt de regionale samenwerking palliatieve zorg in Zuid/Oost Nederland vorm. Kijk voor meer informatie op de website van het netwerk.

Maatwerk en incompany

De leertrajecten palliatieve zorg bieden we aan als open inschrijving, maar zijn ook bij uitstek geschikt als basis voor een incompany leertraject. Zo kunnen meerdere medewerkers deelnemen. Een maatwerkleertraject ontwikkelen wij ook graag in samenwerking met u. Informeer gerust naar de mogelijkheden

Partners

Agenda
  • Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: