Studenten en medewerkers willen uitgedaagd worden. Of hebben ondersteuning en stimulans nodig. Het faciliteren van individuen of groepen vraagt om een professional die situaties gebruikt en perspectieven creeert waarin leren en ontwikkelingen echt mogelijk wordt. HAN VDO helpt (aankomende) docenten,  praktijkcoaches en leidinggevenden om persoonlijk leren en groepsdynamieken te faciliteren en bevorderen.

HAN VDO leertrajecten: Opleiden, trainen, coachen

Duurzaam leren en ontwikkelen in zorg en welzijn

Zie je jezelf als iemand die vanuit jouw rol of functie en/of vanuit jouw ambitie mede richting en sturing wilt geven aan ontwikkeling in zorg en welzijn? Dan is dit leertraject wellicht een uitgelezen mogelijkheid voor jou.

  • Post HBO
Teamcoaching

Werk je als teamcoach of wil je als teamcoach aan de slag? Heb je als doel de samenwerking in teams te stimuleren? Zijn teamcoaching en teambuilding je belangrijke aandachtsgebieden? Volg dan de cursus Teamcoaching bij HAN VDO. Je verrijkt je kennis en reflecteert op je houding en vaardigheden.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Experts

Opleiden, trainen, coachen