Zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij. Dat is voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) een hele opgave. Specialistische kennis over neurorevalidatie en dit om kunnen zetten in een passende behandeling is een must. Dit vraagt ook om begeleiding van de directe omgeving van de patiënt en samenwerking in de zorgketen.

Met HAN VDO kunnen verpleegkundigen en therapeuten kennis opdoen over neurorevalidatie en zich bekwamen in het toepassen in de praktijk. Wil je hierover meer weten?

Neem contact op

HAN VDO leertrajecten: Neurorevalidatie

  • Post HBO
Neurorevalidatie en samenwerking in de keten

De uitgangspunten voor de behandeling van patiënten met neurologische aandoeningen, zoals een CVA, zijn dynamisch en op basis van evidentie en beschikbare richtlijnen. Dit vraagt om een voortdurende update van de dagelijkse praktijk. De cursus Neurorevalidatie in de keten sluit aan bij behandeling in de totale behandelketen van ziekenhuis tot thuis waarin samenwerking en een eenduidige behandelaanpak volgens de nieuwste inzichten (gebaseerd op de CBO-richtlijnen Beroerte en de beroepsspecifieke richtlijnen) een voorwaarde is.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: