Met behandelen van cliënten houdt je werk niet op. Je bent naast behandelaar steeds meer ondersteuner, coach en begeleider. En dat stelt andere eisen aan jou als professional. HAN VDO helpt je daarbij.

Met een persoonlijke benadering en inzet van kwaliteitsdocenten die de praktijk begrijpen,  staat je ontwikkeling centraal. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

HAN VDO leertrajecten: Ergotherapie en fysiotherapie

  • Post HBO
Motiverende Gespreksvoering (vervolg)

Met de vervolgtraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) ga je verder met je individuele ontwikkeling na de basistraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) die je bij HAN VDO hebt gevolgd. De focus ligt op de verandertaal bij je cliënten waarbij je aan de slag gaat met leerpunten die je zelf formuleert.

  • Post HBO
Motiverende Gespreksvoering (basis)

In de basistraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) bij HAN VDO leer je hoe je gedragsverandering tot stand brengt, bij jezelf en bij je cliënten. Je oefent je vaardigheden tijdens de training, maar ook in je werksituatie met cliënten. Je leert ook meer over de achtergronden van Motiverende Gespreksvoering.

  • Post HBO
Coach Motiverende Gespreksvoering

Na het volgen van een basistraining ontwikkel je je in dit trainingstraject tot een hoger niveau in de toepassing van Motiverende Gespreksvoering (MGV). Je leert ook hoe je collega’s kunt ondersteunen en coachen in het vaardiger worden in deze gespreksmethodiek.

  • Post HBO
Het coachen van peer review en intervisiegroepen

Ontwikkel vaardigheden om het leren van fysiotherapeuten in peer review groepen te bevorderen en de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen te verbeteren en volg de HAN VDO training het coachen van peer review groepen.

  • Post HBO
Fysiotherapie bij oncologische patiënten

De cursus Fysiotherapie bij oncologische patiënten van HAN VDO is bedoeld voor fysiotherapeuten die kankerpatiënten willen behandelen en geconfronteerd worden met oncologische problematiek, maar hier weinig tot geen ervaring mee hebben. Deze oriënterende cursus gaat in op de belangrijkste basiskennis voor de diagnostiek en behandeling van patiënten met kanker en biedt je ook praktische handvatten.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: