“Ik wil mensen prikkelen om stappen te nemen om zichzelf en hun werk verder te helpen”

Neem contact met mij op

Achtergrond

Ik ben opgeleid als docent. Lesgeven heeft altijd mijn interesse gehad. Na mijn studie werd ik leidinggevende bij een thuiszorgorganisatie en vervolgens indicatiesteller bij RIO, later CIZ. De combinatie van zorg en onderwijs brachten mij bij de CIZ Academie, waar ik trainingen gaf en daar ook vele masterclass opleidingen heb gevolgd om me verder te specialiseren. Een leuke opdracht was het opzetten van transferpunten in de regio Nijmegen. Als projectleider opleidingen bij de MO-zaak kwam ik terecht bij HAN VDO, waar ik ben gebleven . Allemaal leerzame ervaringen, naast het volgen van verdiepende trainersopleidingen, die mij vandaag de dag nog helpen in mijn werk bij HAN VDO, waar onderwijs en de praktijk van zorg en welzijn samenkomen.

 

 

Drijfveer

Ik sta graag voor de groep. Bij post-hbo opleidingen heb je te maken met professionals en kun je het echt over hun vak en de professionalisering hiervan hebben. Samen met de professionals  in zorg- en welzijn werk je aan hun verdere groei en ontwikkeling. Ik wil mensen prikkelen om stappen te nemen om zichzelf en hun werk verder te helpen. Mensen meenemen en enthousiasmeren, daar doe ik het voor.

Leren: altijd in en door de praktijk. Je hebt niets aan kennis waar je vervolgens niets mee kunt. Het moet toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van onze deelnemers. Daarom is het belangrijk dat ik zelf ook bijblijf. HAN VDO houdt zich bezig met ontwikkelingen en kansen op het gebied van zorg en welzijn en hoe we daar de lesprogramma’s op afstemmen. Heel interessant, want dat dwingt me steeds inhoudelijk naar mijn werk te kijken, leerplannen te schrijven, mijn didactische vaardigheden te blijven ontwikkelen. Een leven lang leren is voor mij een belangrijk gegeven.

Expertise

Opleider, Trainer en Adviseur

Primaire expertisegebieden

Overige expertisegebieden
Betrokken bij:
Het project ‘Sociale leerprocessen’ (gemeente Venlo)
Scholing wijkteams
Incompany trajecten (casemanagement)
Scholing keukentafelgesprek toegangsbepaling

Betrokken bij de opleidingen

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers