“Ik wil professionals uitdagen het leven lang leren te omarmen en na te streven”

Neem contact met mij op

Achtergrond

Dat er bij de HAN veel kansen liggen om te blijven leren, bewijst mijn arbeidsverleden. Ik begon als student met de opleiding tot Operatieassistent. Het leuke aan deze studie is dat je tegelijkertijd in dienst bent van een ziekenhuis, in mijn geval werkte en leerde ik bij Rijnstate. In Rijnstate leerde ik steeds meer over het vak, maar ook waar mijn interesse lag, namelijk bij het coachen en begeleiden van studenten. Daarom volgde ik na deze studie de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn. Met mijn 2e graads docentbevoegdheid kwam ik in dienst bij de HAN en combineerde ik werken op het operatiekamercomplex met het lesgeven op de HAN. Niettemin was ik nog niet uitgeleerd, in 2015 startte ik met de Master Pedagogiek aan de HAN. In de Master heb ik me met name gefocust op het creëren van een leerklimaat voor professionals die stimuleert tot een leven lang leren. Hierbij heb ik geleerd aandacht te hebben voor het maken van verbindingen tussen management en praktijk, visies en methodieken. In 2018 kwam ik in dienst bij HAN VDO, waar ik de mogelijkheid krijg om bovenstaande competentie te combineren.

Drijfveer

“Waar sta ik nu als professional en waar wil ik heen?” Dat zijn de twee belangrijkste vragen voor mijn cursisten. Ik wil de professional als geheel zien en de professional dus uitdagen zich naast een vakinhoudelijke ontwikkeling zich ook te ontwikkelen als persoon. Het begeleiden en coachen van cursisten, daar ligt mijn drijfveer.

Daarnaast heb ik de drijfveer de professionals uit te dagen het leven lang leren te omarmen en dit na te streven.

Bij HAN VDO staat de praktijk centraal, dat is leidend voor al het onderwijs. We hebben een leuk team, veel contacten met de praktijk en interessante cursisten. Samen maken we onderwijs op maat.

Expertise

Ik ben docent en opleidingscoördinator bij de opleidingen Maag Darm Lever verpleegkundige (MDL), Urologie Continentie Stoma verpleegkundige (UCS) en Logistiek medewerker operatiekamercomplex. Verschillende opleidingen met allerlei cursisten met de meest uiteenlopende leerbehoeften. Ik vind het ontzettend leuk om cursisten persoonlijk te begeleiden én ze als begeleidend docent tot nieuwe inzichten te laten komen.

Opleider, trainer en adviseur

Betrokken bij de opleidingen

  • Maag Darm Lever verpleegkundige (MDL)
  • Urologie Continentie Stoma verpleegkundige (UCS)
  • Logistiek medewerker operatiekamercomplex

Rollen en (neven)functies 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers