“Met passie en betrokkenheid het verschil maken voor patiënten en cliënten”

Neem contact met mij op

Achtergrond

Na het afronden van de opleiding Verpleegkunde in Nijmegen heb ik gewerkt als verpleegkundige op de afdelingen: hartchirurgie, plastische chirurgie, algemene chirurgie en orthopedie van het Radboudumc. Daarna als pijnconsulent in het multidisciplinair pijnteam.

Vanaf 2003 heb ik de overstap gemaakt naar kwaliteit en opleiden, en zette ik in 2011 de opleiding Pijnconsulent op aan de Erasmus MC Zorgacademie in Rotterdam. Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam volgde ik de eerstegraads docentenopleiding en master in Higher Health Care Education.

In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar de Hogeschool van Arnhem Nijmegen (HAN VDO), waar ik samen met Rianne van Boekel verantwoordelijk ben voor alle scholing rondom Pijn en Palliatieve zorg.

Drijfveer

De drijfveer in mijn werk is het verbinden van zorgprofessionals om met meer kennis, inzicht en passie de zorg voor patiënten te verbeteren.

Visie op leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen draait naar mijn visie om het optimaal ondersteunen van zorgprofessionals, zodat zij vanuit passie, betrokkenheid en hoogwaardige vakinhoudelijke kennis en kunde het verschil gaan maken in de zorgpraktijk.

Expertise

Opleider, Trainer en Adviseur

Primair expertisegebied

  • Pijn en palliatieve zorg 

Overige expertisegebieden

  • Klinisch redeneren
  • Verpleegkunde

Nevenwerkzaamheden

  • Voorzitter platform onderzoek en onderwijs Pijn & Palliatieve zorg Radboudumc en HAN
  • Voorzitter Special Interest Group Chronische Pijn V&VN Pijnverpleegkundigen
  • Op dit moment werk ik aan de eerste voorbereiding van promotieonderzoek op gebied van zelfmanagement bij chronische pijn.

Betrokken bij de opleidingen

 

 

 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers