“Mensen de beste versie van zichzelf laten worden”

Neem contact met mij op

Achtergrond
Ik ga graag de diepte in met mensen. Trainen, coachen en het coördineren van projecten is mij op het lijf geschreven. Ik maak daarbij dankbaar gebruik van mijn ervaringen uit mijn vorige en andere werkkringen; als projectleider bij Kenniscentrum Sport, als docent bij de HAN, en als trainer/coach bij een anti-discriminatiebureau en bij Instituut voor Authentiek Leiderschap. In de afgelopen jaren specialiseerde ik mij richting coaching en volgde ik de Master Leren en Innoveren. Sinds mei 2018 werk ik met veel plezier voor HAN VDO, waar ik mijn liefde voor intervisie, training en projectleiderschap mooi kan combineren.

De beste versie van jezelf worden
Mensen de beste versie van zichzelf laten worden, daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. HAN VDO is er voor scholing en ontwikkeling van mensen in het werkveld. Ik gun het mensen om te werken vanuit bevlogenheid. Dat ontstaat als je betrokkenheid ervaart bij wat je doet en al je talenten weet in te zetten vanuit authenticiteit. En als je jezelf helemaal op je plek voelt op je werk. Ik ondersteun dat graag met coaching en training. Mijn manier van werken is enthousiast, vanuit echte aandacht en vaak met ervaringsgerichte werkvormen.

Daarnaast heb ik oog voor de context waarin mensen werken, en ondersteun organisaties bij verandertrajecten. Wat ik daarin belangrijk vind is dat deze altijd ook de autonomie verbondenheid van medewerkers vergroten.

Leren is verandering
Ik ben steeds weer gefascineerd door de vraag ‘wat maakt dat mensen leren?’

Wat motiveert mensen om te leren, en daarmee om te veranderen? Want leren is verandering. Maar al te vaak heb ik in het verleden zelf leren als ‘moetje’ ervaren en daarmee als saai. Nu ik mijn eigen leren vormgeef ervaar ik hoe vreselijk leuk leren kan zijn. Als je zelf invloed hebt op wat je wilt leren en hoe. Als leren tegemoet komt aan werken aan lastige vraagstukken waarmee je worstelt in je eigen werkpraktijk. Daarmee is leren voor mij betekenisverlening en contextueel bepaald. Ook geloof ik erg in leren met hoofd, hart en handen en is leren zeker niet alleen cognitief. Leren is voor mij 24/7 ervaren, reflecteren en toepassen. Liefst doe je dat samen met anderen, zodat je verschillende perspectieven en daarmee ‘betekenissen’ ervaart die je met elkaar tegen het licht houdt. Ik leer graag met je mee!

Betrokken bij

Primair expertisegebied

  • Intervisie
  • (Team)coaching
  • Motiverende gespreksvoering
  • Oplossingsgericht coachen

Overige expertisegebieden

  • Authentiek leiderschap
  • Sport en Bewegingseducatie
  • Projectleiderschap

Nevenwerkzaamheden

  • Trainer/Coach bij Instituut voor Authentiek Leiderschap
  • Zelfstandig (wandel)coach

Artikelen/blogs

 

 

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers