“Leren is veel uitproberen en dóen”

Neem contact met mij op

Achtergrond

Mijn achtergrond is breed. Ik ben gestart als verpleegkundige, werkte zowel in de GGZ, thuiszorg als in het ziekenhuis.

Ik heb altijd interesse gehad in andere culturen en het effect van cultuur op gezondheid en ziekte. Om mij verder te ontwikkelen heb ik daarom culturele en medische antropologie gestudeerd. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen op het gebied van ketenzorg en samenwerkings- en innovatietrajecten in de zorg.

Bij mijn vorige baan was ik manager bij een grote zorggroep voor huisartsen, waar we zorgprogramma’s ontwikkelen voor chronische zorg, ouderenzorg en GGZ.

Mijn brede ervaring binnen de zorg en management wil ik graag inzetten om studenten te prikkelen om zich verder te ontwikkelen.

Drijfveer

Voortdurend nieuwe uitdagingen zoeken, dat is mijn drijfveer.

Zowel in het werk als privé houd ik ervan om van de gebaande paden af te wijken. Ik ben nieuwsgierig en wil graag weten wat de ander drijft.

Voor mij is leren vooral heel veel uitproberen en doen. Dat is het mooie van HAN VDO. Hier heb je de mogelijkheid om alles wat je leert en ervaart direct toe te passen in de praktijk. Vervolgens krijg je ook nog eens de kans om hier met elkaar op terug te kijken en je leerervaringen binnen een veilige setting verder te verdiepen.

Expertise

Met elkaar het onderwijs continue te verbeteren en te vernieuwen. Graag voeg ik mijn expertise in samenwerking, netwerkzorg en innovatie toe om onze studenten zo te prikkelen dat zij de stap zetten om zich verder te ontwikkelen.

Opleider, trainer en adviseur

Betrokken bij de opleidingen

Primair expertisegebied

  • Eerstelijnszorg
  • Netwerk- en ketenzorg
  • Chronische zorg

Overige expertisegebieden

  • Samenwerking
  • Procesverbetering
  • Innovatie

Rollen en (neven)functies 

  • Opleider, trainer en adviseur
  • Coordinator POH

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers