Laat je inspireren. Studiejaar 2020-2021 biedt een mooie scholingscyclus. Elke twee maanden is er een interessante lezing voor logopedisten, studenten, docenten, lectoren en andere geïnteresseerden uit de regio.

Agenda
Klik op titel van de lezing voor meer informatie.

Nummer Datum Onderwerp Sprekers
1 wo 16 september 2020 In gesprek over stem Henrike Jansen-Knegt
2 ma 16 november 2020 (online)  Rechten van de ouders en plichten van de zorgverlener Annegien Slager-Eeuwema en Helene Rompen (MSc)
3 18 januari 2021
(online)
Core Vocabulary Therapie door: Katja Daamen
4 10 maart 2021
(0nline)
Invloed van co-articulatie, hoe kies je je oefenwoorden? Paula Fikkert
5  27 mei 2021
(19.00-21.30 uur)
Werken met een groeimindset… ook als het tegenzit! Jeanette Schoenmakers

Tijd
19.00 – 21.30 uur

Accreditatie
De lezingen worden geaccrediteerd. Betalende logopedisten krijgen hiervoor accreditatiepunten.
Accreditatie is in aanvraag: 2,5 punt per lezing (ADAP/NVLF).

Kosten
Per lezing wordt een bijdrage van € 12,50,- gevraagd.
Let op: na aanmelding en betaling is restitutie helaas niet mogelijk.

Betaling & aanmelding*
De betaling & aanmelding verloopt via de webshop van de HAN. Vul bij het eerste veld in plaats van het studentnummer je KP-nummer in.
Wanneer je geen KP-nummer invult bij aanmelding of op de presentielijst van de avond zelf; is het helaas niet mogelijk om je KP-punten toe te kennen.

*Na aanmelding voor een BijNa lezing wordt je e-mailadres opgenomen in de mailinglijst voor de BijNa lezingen en ontvang je automatisch een uitnodiging van de volgende lezingen.
Wil je ook op de hoogte blijven van de BijNa lezingen? Vul dan hieronder je gegevens in. Wil je je afmelden voor de mailinglijst, stuur dan een e-mail naar marleen.meenhuis@han.nl.

Locatie
HAN – Kapittelweg 33 in Nijmegen.
Lokaal B2.06/B.2.07 (vanuit hoofdingang linksaf, tegenover ‘t Vraagpunt twee trappen op en doorlopen naar het einde van de gang links).
Parkeren is gratis: neem de inrit naar de parkeerplaats tussen de Kapittelweg 33 en 35 komend vanaf de Heijendaalseweg (vanuit de andere richting is dit niet mogelijk!). Sla onderaan de inrit linksaf. Bij de slagboom kun je (indien nodig) via de intercom melden dat je voor de BijNa 3.0 lezing van de Logopedie komt.

Over BijNa 3.0
BijNa 3.0 komt voort uit de (voormalige) commissies BijNa, LogoNet024 en de opleiding Logopedie van de HAN, aangevuld met inbreng vanuit de Alumnivereniging van de opleiding Logopedie (HAN). Eerder werden deze avonden aangekondigd als valorisatie-lezingen en werd elke avond verzorgd door één van de deelnemende samenwerkingspartners. Nu opereren we als één BijNa 3.0-commissie. Vanuit dit samenwerkingsverband zullen regelmatig lezingen en/of workshops worden georganiseerd. Hierbij is het uitgangspunt dat tijdens de betreffende avonden contacten gelegd, onderhouden en verstevigd worden tussen werkzame logopedisten uit diverse settingen, docenten van de opleiding Logopedie (HAN) en studenten Logopedie (HAN). De ruime pauze met koffie en thee is tevens een gelegenheid om te netwerken.

Motto
Informatief netwerken tijdens een gezellige avond betekent informatie halen, geven en met een goed gevoel naar huis gaan.

Commissie
De commissie bestaat uit:
Rosanne Abrams, Mariska Cornelissen, Marleen Meenhuis, Marian Tellers en Maria Terpstra-de Reus

 

 

 

Aanmelden mailinglijst BijNa lezing

Mailinglijst BijNa lezing

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: