Home BijNa Lezing 3.0

Lezing 1 | woensdag 16 september 2020| In gesprek over stem

Klachten op het gebied van stem en keel in de logopedische praktijk kunnen zeer uiteenlopend en complex zijn. Het is van belang goed te luisteren, te kijken en de juiste vragen te stellen. We gaan het hebben over kennis en ontwikkelingen op het vakgebied, meetbaarheid, eigen vaardigheden, methodes, luistervaardigheid en creativiteit en durf. Gedeeltelijk is de invulling theoretisch, maar een groot deel van de tijd wordt ingevuld met samen praktisch aan de slag gaan met stellingen, discussie en casuïstiek.

Spreker
Henrike Jansen-Knegt, Logopedist, docent opleiding Logopedie (HAN)
Gecertificeerd stemspecialist
Certified Master Teacher Estill Voice Training

Tijd
19.00 – 21.30 uur

Locatie
HAN – Kapittelweg 33 in Nijmegen.
Lokaal B2.06/B.2.07 (vanuit hoofdingang linksaf, tegenover ‘t Vraagpunt twee trappen op en doorlopen naar het einde van de gang links).
Parkeren is gratis: neem de inrit naar de parkeerplaats tussen de Kapittelweg 33 en 35 komend vanaf de Heijendaalseweg (vanuit de andere richting is dit niet mogelijk!). Sla onderaan de inrit linksaf. Bij de slagboom kun je (indien nodig) via de intercom melden dat je voor de BijNa 3.0 lezing van de Logopedie komt.

Betaling & aanmelding*
Per lezing wordt een bijdrage van € 12,50 gevraagd. De betaling & aanmelding verloopt via de webshop van de HAN. Let op: na aanmelding en betaling is restitutie helaas niet mogelijk. Vul bij het eerste veld in plaats van het studentnummer je KP-nummer in. Wanneer je geen KP-nummer invult bij aanmelding of op de presentielijst van de avond zelf; is het helaas niet mogelijk om je KP-punten toe te kennen.

Meld je aan
> Registratie deelnemer
> Registratie medewerkers HAN en BijNa lezing commisieleden 

*Na aanmelding voor een BijNa lezing wordt je e-mailadres opgenomen in de mailinglijst voor de BijNa lezingen en ontvang je automatisch een uitnodiging van de volgende lezingen.
Wil je je afmelden voor de mailinglijst, stuur dan een e-mail naar laura.postma@han.nl.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: