Home BijNa Lezing 3.0

Lezing 2 | maandag 16 november 2020 | Rechten van de ouders en de plichten van de zorgverlener in geval van scheiding van ouders bij gedeeld of niet gedeeld ouderlijk gezag?

Hoe verhoudt zich dit tot AVG/privacy en de meldcode? Er is een belangrijk verschil tussen een BIG artikel-3 zoals de fysiotherapeut en artikel 34-beroepen zoals diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten. Annegien vertelt over het tuchtrecht en over wettelijke verplichtingen rondom de diverse leeftijden van cliënten. Het is van belang dat zorgverleners zich (opnieuw) bewust zijn van hun zorgvuldigheid. Helene vertelt aan de hand van casuïstiek over de belangrijkste patiëntenrechten zoals je die in je praktijk iedere dag tegen kan komen. Wat vult de AVG aan op de WGBO met betrekking tot persoonsgegevens en privacy?

Sprekers
Annegien Slager-Eeuwema
Kinderfysiotherapeut met een ruime ervaring in de kinderrevalidatie en 1elijns zorg. Haar passie ligt niet alleen in de directe zorg voor het kind, maar ook in alles wat daaromheen van belang is, zoals samenwerking met andere disciplines en coachen van ouders en verzorgers.

Helene Rompen (MSc)
Docent onderzoeker bij de HAN

Tijd
19.00 – 21.30 uur

Locatie
Online

Betaling & aanmelding*
Per lezing wordt een bijdrage van € 12,50 gevraagd. De betaling & aanmelding verloopt via de webshop van de HAN. Let op: na aanmelding en betaling is restitutie helaas niet mogelijk. Vul bij het eerste veld in plaats van het studentnummer je KP-nummer in. Wanneer je geen KP-nummer invult bij aanmelding of op de presentielijst van de avond zelf; is het helaas niet mogelijk om je KP-punten toe te kennen.

Meld je aan
> Registratie deelnemer
> Registratie medewerkers HAN en BijNa lezing commisieleden 

*Na aanmelding voor een BijNa lezing wordt je e-mailadres opgenomen in de mailinglijst voor de BijNa lezingen en ontvang je automatisch een uitnodiging van de volgende lezingen.
Wil je je afmelden voor de mailinglijst, stuur dan een e-mail naar laura.postma@han.nl.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: