Paramedici krijgen allemaal te maken met de uitdagingen rond contracten. Welke invloed heb je zelf op het beoordelen van contracten? Hoe kun je weloverwogen beslissingen nemen die passen bij jouw situatie? Tijdens de Meet Up! ‘Contracteren onder de loep’ gaan we in op actuele ontwikkelingen rond contractering. Na de pauze is er aandacht voor rechten, plichten en mogelijkheden.

Na de pauze is er aandacht voor rechten, plichten en mogelijkheden. Waar houd je rekening mee bij de onderbouwing van tegenvoorstellen? Deelname is kosteloos en wordt geaccrediteerd.

Programma

19.15 uur. Inloop
19.30 uur. Mw Dienie Koolen, ondernemer in de zorg. Empowerment.
20.10 uur. Pauze
20.30 uur. Dhr. Stijn van Engelen, zorgmakelaar Elderman & Geerts
21.10 uur. Discussie en vragen
21.30 uur. Afsluiting

Studenten, docenten en professionals kunnen zich kosteloos aanmelden via het  inschrijfformulier hieronder. Ken je mensen voor wie deze Meet Up! de moeite waard is? Fijn als je deze uitnodiging met hen wil delen. Iedereen uit jouw werkveld is van harte welkom!

Locatie Kapittelweg 33, Nijmegen
Dinsdag 19 juni van 19.15 tot 21.30

Meet Up! is gestart op basis van een initiatief van de opleiding Logopedie en het Instituut Paramedische Studies (IPS). Doel is bij- en nascholing voor professionals, studenten en docenten, door kennisdeling en versterking van het paramedische netwerk. De bijeenkomsten worden geaccrediteerd.

Partners

Agenda
  • Er zijn op dit moment geen activiteiten.
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres: