Op 14 november 2018 vindt het tweejaarlijkse LVSC Congres plaats. De congrescommissie is druk bezig om een ervaringsgericht programma samen te stellen. De titel Cross-over staat voor de bereidheid om over te steken en de verbinding te zoeken met de ander, het andere en het onbekende. Tijdens het congres staan de verbindende en ontregelende factoren tussen mensen, verhalen en systemen centraal. Hoe zijn we met elkaar verbonden en wat staat verbinding in de weg? Welke beweging moeten wij als maatschappijbewust begeleider maken om ‘Cross-over’ gewicht te geven in onze begeleidingspraktijk? Deze vraag onderzoeken we op ervaringsgerichte wijze rond diverse thema’s zoals o.a. duurzame inzetbaarheid, diversiteit en technologisering.

Annette Perino, lecturer Master Social Work en Master Begeleidingskunde bij de HAN en LVSC geregistreerd opleider, is betrokken bij de inhoudelijke voorbereidingsgroep.

Kijk voor meer informatie over het congres op de website van de LVSC.

Partners

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en ontvang voortaan onze nieuwsbrief:

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
HAN VDO

Medewerkers